maandag 12 november 2007

Pantherland


Optreden op een woensdagavond! Dit keer in home of the Blues Maloe Melo. Altijd een plek waar het fijn is om te spelen, goed ontvangen wordt en prima bier van de tap. Van binnen zit het vol met blues-prullaria en fotos van menig bluesheld die hier allemaal op het podium hebben gestaan. Wij mochten de avond openen en als het optreden in de Kade retestrak en snoeihard genoemd werd, dan verdient dit optreden een lofspraak vol superlatieven. Voor mijn gevoel het beste show van ons tot nu toe.
We wisten maar 2 dagen van te voren dat we moesten spelen, en na een last-minute spam iedereen die we kennen was er zowaar op deze woensdagavond een flinke groepen komen opdraven om onze herrie aan te horen; super!
Na ons nog een uurtje post-punk van Trip. Mijn aandachtsboog had er vandaag wat moeite mee. Ze hebben binnenkort banduitvergroting. Als die nieuwe toetsenist net zo goed is als de bassist dat komt het helemaal goed met Trip.
Kortom een prima woensdagavond! En nu is het tijd voor nog meer shows; en die komen er ook aan! Amsterdam, Zaandam Hoorn, Eindhoven, Radioshow zit er allemaal aan te komen!

Geen opmerkingen: