woensdag 31 oktober 2007

Sinds 1,5 jaar woon ik in de voormalige directeurswoning van de Honigfabriek. Het is al zo een 12 jaar gekraakt en stel alsjeblieft geen domme vragen of er wel water, gas en electriciteit is. Met 7 mensen en theatrale fanfarepunkers de Kift zitten we in deze grote woning en zorgen wij voor dit mooie pand. Zonder ons was het waarschijnlijk ondertussen al ingestort of kapot gemaakt door vandalisme. Kortom een mooi compromis: wij zorgen voor het pand en maken er gebruik van.

Ruim een jaar geleden werd mijn woning uitgebreid met een grote ruime woonkamer. Nu na een jaar werd het tijd om deze eens grondig aan te pakken en er een mooie warme kamer van te maken Het is een mooie kamer die bijna 3,5 meter hoog is, met een 150 jaar oude houten vloer en 4 grote hoge ramen.

Zo zag het tot afgelopen weekend eruit:


Dus tijd voor actie! 4 dagen gronden, verfen en nogmaals verfen. Want een grote kamer van bijna 3,5 meter heb je niet zomaar geverfd. Bovendien moest bijna alles in 2 lagen en sommige stukken eerst gegrond worden. Kortom de Gamma had een goede aan ons.













En na het verfen lagen er nog duizend klusjes op ons te wachten. Lampen ophangen, geluid installeren, gaskachel aansluiten en dat soort narrigheid. Helaas is het nog niet helemaal klaar maar dat komt de aankomende dagen (weken?) wel weer.

Nu vooral genieten van de vernieuwde kamer!

2 opmerkingen:

Carmen zei

wéér een blog over de verbouwing van een huis?

Wel mooi, past goed bij je sjaal, dat geel!

*schrikt* Of is dit allemaal speciaal gedaan voor een themafeestje??

Pindakäse zei

Nee andersom... het thema feestje is omdat het huis zo is!